Menu Sluiten

HOTEL SHOW SECTOR

Operating supplies & Equipment

 • Met een verbazingwekkende 100.000 kamers die naar verwachting tegen 2026 in de hele GCC geleverd zullen worden, is dit een kritiek moment voor de industrie van bedrijfsbenodigdheden en voorzieningen, waar veel te ontdekken valt.

  Alleen al het brede aanbod van producten en oplossingen verhoogt de kans dat u vindt wat u zoekt. Wij zijn de ontmoetingsplaats voor de sector en bieden u de ruimte om nieuwe mensen te ontmoeten, te netwerken met degenen die al in de sector actief zijn en zaken te doen met gevestigde spelers.

Horeca

 • Wij bestrijken elk aspect en product binnen de HORECA industrie en streven ernaar u één ruimte te bieden waar u nieuwe innovaties kunt vinden en het volgende grote ding in de industrie kunt ontdekken.

  Deze gemeenschap is uniek in zijn soort en heeft de perfecte balans van kwaliteit, kwantiteit en verscheidenheid, en brengt zowel gevestigde als opkomende merken, beoefenaars en HORECA-leveranciers in Dubai samen. Omring u met de informatie, inspiratie en mensen die u kunnen helpen bij veranderingen en slimmere, meer winstgevende zakelijke beslissingen.

Food services

 • Wij zijn de ontmoetingsplaats voor alles wat met eten en drinken te maken heeft – voor u om in contact te komen, te netwerken en innovatieve voedsel- en drankproducten te kopen, allemaal in één levendige ruimte. Ons aanbod van merken en apparatuur is ongeëvenaard, waardoor deze horecavoedsel- en drankbeurs de beste gelegenheid biedt om echt zaken te doen binnen de sector.

  De veranderende consumentenvraag is de drijvende kracht achter de F&B-industrie, waarbij bedrijven in de VAE de vruchten plukken van investeringsvriendelijke initiatieven. Verwacht wordt dat tussen 2022 en 2027 de voedsel- en drankindustrie in de VAE met 6,8% zal toenemen, waardoor het de meest succesvolle sector van de regio wordt. Bezoek The Hotel Show food exhibition in Dubai om niet alleen te profiteren van deze bloeiende industrie, maar ook om uw kansen op het genereren van leads te vergroten.

Hotel technology

 • Onze show is de perfecte omgeving om te ontdekken wat er nieuw is in de wereld van horecatechnologie. Al meer dan 20 jaar geeft ons evenement voor horecatechnologie bezoekers de kans om horecaproducten te kopen, te netwerken en echt zaken te doen met giganten uit de sector.

  Blijf voorop lopen en ontdek nieuwe manieren om de holistische gastervaring te verbeteren. Bron de nieuwste producten in de horeca, waaronder de nieuwste gastgerichte & back-end slimme systemen, hotel veiligheid en beveiligingstechnologie beveiligingssoftware, e-commerce platforms, en nog veel meer.