Menu Sluiten

WORKSPACE SECTORS

Welzijn op de werkplek

De pandemie heeft sterk de nadruk gelegd op de waarde van het welzijn van werknemers en de rechtstreekse invloed ervan op het behoud van personeel. Om een succesvolle werkomgeving te bevorderen, erkennen bedrijven nu het belang van het creëren van een sfeer die de algehele gezondheid van hun werknemers bevordert – wat leidt tot meer arbeidssatisfactie, stressbeheersing en minder ziekteverzuim.

Op Workspace krijgt u de kans om de nieuwste oplossingen op de markt te ontmoeten, te leren en te ontdekken die het welzijn van de organisatie verbeteren. Of u nu een bedrijfseigenaar, HR Business Partner of een welzijnsprofessional bent, u zult vertrekken met de tools en kennis om een blijvende impact te hebben op de cultuur van uw werkplek.

Workspace Technology

Bedrijven investeren enorm in geavanceerde technologie om werken op afstand, productiviteit en tevredenheid te bevorderen, zoals samenwerkingstools en software voor virtuele vergaderingen.

HR- en IT-teams moeten prioriteit geven aan het creëren van een naadloze ervaring in de hele organisatie, ongeacht de fysieke werklocatie van de werknemers. Stel je een naadloze werkervaring voor, waar ter wereld je ook bent. Dat is de toekomst die we tegemoet gaan!

Bij Workspace sta je vooraan. Krijg de kans om te leren over de nieuwste ontwikkelingen over hoe de digitale kloof te overbruggen en inclusiviteit op de werkplek te bevorderen. Ontdek de nieuwste producten in de markt voor werkplektechnologie, die een enorme impact zullen hebben op uw organisatie.

Workspace Interior

De pandemie heeft een enorme impact gehad op de werknemers, met gevolgen voor het evenwicht tussen werk en privéleven en het algehele welzijn, en een heroverweging van de ruimte waarin zij werken. Bedrijven hebben een unieke kans gekregen om het traditionele kantoor opnieuw vorm te geven en een delicaat evenwicht te vinden tussen traditionele werkmethoden en meer flexibele benaderingen. Het is tijd om afscheid te nemen van verouderde, rigide werkomgevingen en hallo te zeggen tegen een nieuw tijdperk van flexibiliteit en comfort. Dat is waar Workspace om de hoek komt kijken.

Onze exposanten bieden u innovatieve kantoormeubeloplossingen en inrichtingsconcepten om uw werkomgeving te transformeren. Creëer een werkomgeving om een sfeer te bevorderen die werknemers gemotiveerd en gelukkig houdt terwijl ze werken.