Menu Sluiten

LEISURE SHOW SECTORS

Sport & Fitness

  • De horeca heeft al snel het belang ingezien van eersteklas sport- en fitnessruimten voor hun gasten, in het besef dat de kwaliteit van deze faciliteiten een enorm verschil kan maken als het gaat om de beleving van de gast.

    Verander uw ruimte in een geavanceerd fitnesscentrum met Leisure. Als sportschoolhouder, hoteleigenaar of gezondheids- en fitnessspecialist krijgt u de kans om de nieuwste en beste middelen en oplossingen te verkennen die een revolutie teweegbrengen in de sport- en fitnessindustrie.

Wellness & Spa

  • Mensen nemen als nooit tevoren controle over hun welzijn en de technologie wijst de weg. Het is essentieel dat hotels en wellnesscentra over de hele wereld de uitdaging aangaan en aan deze behoeften voldoen met een verscheidenheid aan klantenservice en voorzieningen die tegemoetkomen aan iedereen die op zoek is naar een beetje verwennerij.

    Bij Leisure is dit uw kans om de wellnesscurve voor te zijn door spannende wellnessdoorbraken te ontdekken die een revolutie teweeg zullen brengen in de manier waarop u spa-behandelingen benadert, of het nu voor uw gasten is of voor uw bedrijf.

Recreatie & Avontuur

  • Mensen zijn nu actief op zoek naar hotels met faciliteiten voor recreatie en avontuur om hun doelstellingen op het gebied van gezondheid en welzijn te bereiken. Om voorop te blijven lopen, hebt u geavanceerde apparatuur nodig die op deze groeiende trend is afgestemd – net zoals mensen activiteiten voor hun vrije tijd willen, eisen ze ook kwaliteit.

    De Leisure Show is uw one-stop shop voor state-of-the-art recreatieve apparatuur die de klanttevredenheid zal verhogen.